المقادير::
-لحمه مفرومه فرم ناعم واخرى فرم خشن ويمكن الاستعاضه بنوع واحد فقط
- ماء بصل
- بقسماط
- ملح فلفل بهارات
- عصير طماطم
- بصله مفرومه
- معلقه صغيره ثوم
الطريقه::
1- نخلط اللحم+ الملح +الفلفل وماء البصل والبقسماط
2- تشكل على شكل كور وتنزل فى الدقيق وتقلى فى الزيت
3 نقوم بعمل الصلصه بوضع البصل + التوم مع الزيت على النار حتى يحمر قليلا ثم نضيف عصير الطماطم ونتركها تتسبك قليلا
4- نضع كرات اللحم فى الصلصه ونتركها تكمل السوا 5- تقدم مع الارز
-لحمه مفرومه فرم ناعم واخرى فرم خشن ويمكن الاستعاضه بنوع واحد فقط
- ماء بصل
- بقسماط
- ملح فلفل بهارات
- عصير طماطم
- بصله مفرومه
- معلقه صغيره ثوم
الطريقه::
1- نخلط اللحم+ الملح +الفلفل وماء البصل والبقسماط
2- تشكل على شكل كور وتنزل فى الدقيق وتقلى فى الزيت
3 نقوم بعمل الصلصه بوضع البصل + التوم مع الزيت على النار حتى يحمر قليلا ثم نضيف عصير الطماطم ونتركها تتسبك قليلا
4- نضع كرات اللحم فى الصلصه ونتركها تكمل السوا 5- تقدم مع الارز